Начало » Мебели втора ръка

Мебели втора ръка

Мебели втора ръка

Ако се намирате в момент от живота си, в който сте осъзнали, че имате нужда от нещо уникално, с което да обзаведете своя дом, ще ви дадем изключително ценен съвет – веднага потърсете мебели втора ръка. Освен че мебелите втора ръка ще ви помогнат да завършите по най-добрия начин облика на своя дом, те ще допринесат за по-различното му „звучене“: знаете, че от много време артикулите втора ръка, били те дрехи или мебели, са предпочитани от ценителите на качествените неща и в никакъв случай не са някаква претенция, а напротив – хората, които не се страхуват да се сдобиват с втора ръка мебели, умеят да разпознават уникалността на една вещ.

Мебели втора ръка – носят история

Разбира се, тук говорим за мебели втора ръка, които са в добро състояние и все още пазят своя чар, а не са изживели живота си докрай. Да притежаваш подобни мебели е не просто ценна възможност, но и още едно доказателство, че вещите втора ръка не са някакви изхвърлени боклуци. Всъщност те носят историята със себе си – тази на техния производител, на времето, в което са създадени, на епохата и т.н. Мебелите втора ръка са възможност да имате късче история в своя дом. Нима не бихте искали да притежавате такова?

Мебели втора ръка – често се оказват по-качествени от новите им „събратя“

мебели втора ръка 1 - Винтидж сет

мебели втора ръка – Винтидж сет

Не, не се изненадвайте. В наши дни масовото производство създава своите продукти така, че след няколко години те вече да не са годни и да се наложи да си купувате нови. Така се е развил пазарът. Но когато говорим за втора ръка мебели, трябва да знаете, че има вероятност те да са изработени качествено, здраво и не с мисълта скоро да се изхабят, а с целта да са трайни и да служат на собствениците си колкото се може по-дълго. Това е специален чар на мебелите втора ръка, който ценителите им добре познават и търсят.

Мебели втора ръка – не изискват някакви специални грижи

Много хора се страхуват да се снабдяват с втора ръка мебели, защото смятат, че те са в лошо състояние и грижите за тях ще са по-големи, отколкото за нови. Това категорично не е истина. Правим уточнението, че в никакъв случай не говорим за мебели, които вече са негодни за употреба, а става дума за втора ръка артикули, които са запазени, в добро състояние са и затова търсят своя нов собственик. Ако знаете как да се грижите по принцип за своите мебели, ще се справите и с поддържането на такива втора ръка.

Мебели втора ръка – могат да бъдят всякакви разновидности

Специалистите, които се занимават с издирване, реставриране и продажба на мебели втора ръка, са откриватели и от погледа им не убягват дори най-дребните аксесоари за дома. Затова и сред мебелите втора ръка можете да откриете прекрасни шкафове, масички, сервизи, картини, лампи и какво ли още не. Впрочем, ако търсите голямо разнообразие на мебели втора ръка, но съчетано с качество, в магазин „Холандеца“ гарантирано ще го откриете.

Мебели втора ръка – са различната придобивка, която търсите

мебели втора ръка 2

мебели втора ръка – обзаведете се

Да речем, че искате да си купите нещо за дома, но нищо не успява да привлече окото ви. Всичко ви се струва вече видяно, еднакво, безлично. Съветваме ви да разгледате сайта на магазин „Холандеца“, защото там има впечатляващо богатство от уникални мебели втора ръка. Внесени от Холандия, Белгия и Люксембург, тези втора ръка мебели чакат своя втори звезден миг. Те са различни, с характер и са онази придобивка, която няма да откриете в многобройните каталози на съвременните мебелни магазини.

Мебели втора ръка – стават все по-популярни

Причините са много и ние споменахме някои от тях. Анализите на мебелния пазар показват, че тенденциите за повишаване на интереса към артикулите втора ръка, в случая мебелите, се запазват за всяка година. И тук не говорим само за локални, но и за глобални изследвания. Сред мебелите втора ръка хората могат да открият уникати, с които да обзаведат своите домове.

Мебели втора ръка – са все по-достъпни

Ако преди години хората можеха да открият мебели втора ръка единствено в забутани антикварни магазинчета или чрез приятели и познати, то днес мебелите втора ръка са много по-достъпни. Освен че в градовете срещаме все повече магазини, все по-често откриваме мебелите втора ръка и онлайн, а това е изключително важно за един бизнес, който иска да се развива, а не просто да… съществува. Вече сте наясно, че оправдания от типа на „Нямам време да търся магазинчета и да разглеждам мебели втора ръка, за да си избирам“ вече не са актуални. Магазин „Холандеца“ съществува и с истинско пространство, и с онлайн магазин. В сайта и Facebook страницата му ще откриете подробна информация за всички мебели втора ръка, аксесоари и всякакви ценни придобивки от Холандия, Белгия и Люксембург.

Мебели втора ръка – от магазин „Холандеца“ са с изключително високо качество

мебели втора ръка 3 - Качество от Холандеца

мебели втора ръка – Качество от Холандеца

Магазин „Холандеца“ отваря врати през 2010 г. в София, а днес вече е известен сред ценителите на мебелите втора ръка, защото поддържа високо качество на предлаганите артикули. Сред богатото разнообразие от стоки втора ръка могат да бъдат открити не само мебели, но и всякакви антикварни стоки, електроуреди, домакинска посуда, картини, керамични изделия, музикални инструменти и какво ли още не.

Мебели втора ръка – в магазин „Холандеца“ се зареждат всеки понеделник

Това означава, че в този магазин всяка седмица ще откривате нови находки сред мебелите втора ръка. Разнообразието в асортимента е важно, за да може клиентите да знаят, че мебелите, били те и втора ръка, се обновяват регулярно.

Мебели втора ръка – как да ги откриете и как да поръчате?

Можете да се сдобиете с такива от магазин „Холандеца“ по три начина: първият е да отидете на ул. Княз Борис I 139, където се намира физическият магазин, вторият е да влезете в сайта holandeca.com и да разгледате всички мебели втора ръка със снимки и описания и да се обадите на посочения телефон, за да си поръчате, а третият вариант е да влезете във Facebook страницата на магазина, където отново можете да разгледате различни мебели втора ръка и да поръчате всичко, което ви допадне. Ако имате нужда от уникални изделия във вашия дом, изобщо не се колебайте, а се доверете на магазин „Холандеца“. Няма да съжалявате!

Мебели втора ръка
Мебели втора ръка носят история
Мебели втора ръка често се оказват по-качествени от новите им „събратя“
Мебели втора ръка не изискват някакви специални грижи
Мебели втора ръка могат да бъдят всякакви разновидности
Мебели втора ръка са различната придобивка, която търсите
Мебели втора ръка стават все по-популярни
Мебели втора ръка са все по-достъпни
Мебели втора ръка от магазин „Холандеца“ са с изключително високо качество
Мебели втора ръка в магазин „Холандеца“ се зареждат всеки понеделник
Мебели втора ръка – как да ги откриете и как да поръчате

  • Мебели втора ръка 1
    Мебели втора ръка - шлаф в ретро стил
By | 2019-07-19T13:40:24+00:00 юли 9th, 2018|Блог|