Начало » Контакти
Контакти 2019-01-16T11:25:53+00:00

Мебели втора ръка София

Ако живеете в София и искате да си купите мебели втора ръка или пък просто държите да направите своята поръчка за мебели втора ръка именно от София, ние ще се опитаме да сме ви от помощ. С настоящия текст ще се постараем да ви дадем насоки как да откриете в София най-добрите мебели втора ръка и също да прецените дали точно това са вашите мебели или сте склонни да потърсите в други магазини за артикули втора ръка в София.

Мебели втора ръка в София има много

Разнообразието на мебели втора ръка в София е наистина впечатляващо. Разбира се, това се дължи на факта, че София е най-големият град в България и именно в него са съсредоточени най-много бизнеси. Затова и не бива да ви изненадва фактът, че именно в София ще откриете най-много качествени мебели втора ръка. Почти във всеки квартал на града има по-малки ли по-големи магазини, в които освен мебели втора ръка, има и аксесоари и всякакви предмети с антикварна стойност.

Мебели втора ръка в София – как да изберете най-добрите

мебели втора ръка софия 1 - Мебели за вашият дом

мебели втора ръка софия – Мебели за вашият дом

Като за начало е добре все пак да потърсите информация къде в София има качествени мебели втора ръка. Естествено, такова инфо можете да откриете в интернет, да разпитате ваши познати от София, за които знаете, че се интересуват от мебели втора ръка или да тръгнете сами да търсите. Ако трябва да сме честни, самоцелното търсене на магазини за мебели втора ръка в София е най-нерентабилното решение, затова забравете за него.

Мебели втора ръка в София – голям избор, но с повишено внимание

Хубаво е, че в София има много магазини за мебели втора ръка, но това е предпоставка за измами. Изключително важно е да знаете, че не само в София, но и във всички градове, където има магазини за мебели втора ръка, трябва да сте много внимателни. Ако попаднете на прекалено ниски цени на мебелите в София, задължително ги прегледайте добре. Фактът, че са втора ръка, не означава, че трябва да се примирявате с ниско качество. Бъдете нащрек!

За мебели втора ръка в София задължително ще ви трябва транспорт

Тъй като София е много голям град, разстоянията в него също са големи. Така че, когато сте си харесали мебели втора ръка, добре е да сте помислили и за транспортирането им. Ако не разполагате със собствен бус, с който да прекарате вашите мебели втора ръка по улиците на София, обърнете се към фирма, която се занимава с тази дейност. И все пак, не се надявайте на някаква отстъпка, ако споменете, че искате да наемете професионалисти за мебели втора ръка, а не за нови.

За мебели втора ръка в София се насочете към старата част на града

мебели втора ръка софия 2 - Евтини продукти втора ръка

мебели втора ръка софия – Евтини продукти втора ръка

Ясно е, че столицата се разширява постоянно. В старите квартали на София обаче често човек може да попадне на занаятчийски местенца и магазини за мебели втора ръка. Това е така, защото повечето от този тип професии се предават от поколение на поколение и е логично именно в стара част на София да можете да откриете най-добрите магазини за мебели, били те втора ръка или нови. Впрочем, магазин „Холандеца“, в който гарантирано ще попаднете на страхотни мебели втора ръка, внос от Холандия, Белгия и Люксембург, се намира именно в старата част на София – на ул. Княз Борис I 139.

Мебели втора ръка в София – как да ги откриете?

Има различни начини да откриете най-качествените мебели втора ръка в София. Ако сте родом от София, то със сигурност познавате добре града и няма да ви е проблем да го обходите, без да губите излишно време и без да се лутате. И все пак – качествените магазини за мебели втора ръка, били те в София или в друг град, имат сайтове в интернет. Няма как да съществува амбициозен бизнес и този бизнес да няма своето пространство онлайн. Независимо, че говорим за мебели втора ръка, всички специалисти са категорични, че всеки магазин трябва да има сайт. Така ще бъдат привлечени клиенти не само от София, но и от цялата страна.

За мебели втора ръка в София разчитайте на магазин „Холандеца“

Магазин „Холандеца“ се занимава с внос на изключително високо качество мебели втора ръка от Холандия, Белгия и Люксембург. Както вече казахме, намира се в София, на ул. Княз Борис I 139. Ако сте с личен автомобил, трябва да проверите дали и каква зона за паркиране е този район, за да сте подготвени за всякакви ситуации. Ако пък сте решили да използвате градския транспорт на София, трябва да знаете, че до магазин за мебели втора ръка „Холандеца“ много лесно и бързо може да се стигне с метро. Слизате на метростанция „Сердика“ и след малко повече от 300 м. вече сте пред магазина. Но не забравяйте нещо много важно – за да можете да пренесете сами своите мебели втора ръка, добре е да наемете фирма за това. В София такива услуги се предлагат на много места, само трябва да потърсите.

Мебелите втора ръка в София от магазин „Холандеца“ са и във Facebook

мебели втора ръка софия 3 - Качествено обзавеждане

мебели втора ръка софия – Качествено обзавеждане

Както вече казахме, всеки бизнес трябва да открие своето място онлайн. Точно заради това „Холандеца“ има и своя Facebook страница, в която редовно се качват мебелите втора ръка, заредени в магазина в София – със снимки, описание, размери, цена и всичко необходимо, за да се добие максимално пълна представа за всички мебели втора ръка. Разбира се, в страницата е посочен и адресът в София, както и телефон, на който можете да поръчате вашите мебели втора ръка или да зададете въпрос. Телефонът е – 0876 633 053.

За мебели втора ръка в София най-добрият избор е в „Холандеца“

В магазин „Холандеца“ в София всеки понеделник идва доставка на мебели втора ръка. Това значи, че ще попаднете на богато разнообразие и високо качество, което не се среща често из антикварните магазинчета в София. Даже по-скоро напротив – в София понякога има спекуланти, които предлагат ниско качество на твърде високи цени. А цените на мебелите втора ръка в „Холандеца“ са идеални. Затова, ако искате да се сдобиете с мебели втора ръка в София, винаги можете да разчитате на магазин „Холандеца“. Гарантирано качество и богато разнообразие от артикули!

Мебели втора ръка в София има много
Мебели втора ръка в София – как да изберете най-добрите
Мебели втора ръка в София – голям избор, но с повишено внимание
За мебели втора ръка в София задължително ще ви трябва транспорт
За мебели втора ръка в София се насочете към старата част на града
Мебели втора ръка в София – как да ги откриете
За мебели втора ръка в София разчитайте на магазин „Холандеца“
Мебелите втора ръка в София от магазин „Холандеца“ са и във Facebook
За мебели втора ръка в София най-добрият избор е в „Холандеца“

  • мебели втора ръка София 1
    мебели втора ръка София - секция сетло дърво