ЗА МАГАЗИНА ЗА МЕБЕЛИ ВТОРА УПОТРЕБА

Мебели втора употреба

Мебелите втора употреба стават все по-популярни и все по-често навлизат в домовете ни, в работните пространства и дори на обществени места, но знаете ли защо е такава съдбата на мебелите втора употреба? От една страна втората употреба се оказва по-икономичен вариант, като това важи за мебели, дрехи, техника и други, а от друга при мебелите втора употреба човек успява да се докосне до личната история на някой друг.

Убедени сме, че бизнесът с артикули втора употреба тепърва ще развива своя потенциал. Затова и днес ще ви разкажем защо и как да се сдобиете с едни от най-качествените мебели втора ръка в България.

Мебелите втора употреба се оказват по-издържливи от новите

Онова, което много скептици пропускат, когато става дума за мебели, е фактът, че чисто новите се правят все по-некачествено. Затова и с времето се оказва, че втората употреба издържат по-дълго време. Това не важи за всички мебели втора ръка, но в повечето случаи е валидно. Логично е – щом един гардероб например е издържал толкова време, а сега е в отлично състояние за още употреба, значи е направен качествено и с мерак.

Мебелите втора употреба излизат по-изгодно

Мебели втора употреба 1

Мебели втора употреба – Спаси дървото

И това е така поради гореизброените причини. Освен ако не говорим за уникати и произведения на изкуството, мебелите втора употреба обикновено са на чудесни цени. Покупката на такива мебели често води след себе си комбинация с аксесоари, а така можете да постигнете отстъпка. Затова притежаването на втора употреба вещи вече става популярно сред всички слоеве на обществото.

Мебелите втора употреба се избират по-лесно от новите

Когато купуваме мебели, винаги искаме те да са качествени, без забележки и да отговарят като размери на мястото, което сме определили за тях. Ако искаме да се сдобием с нови обаче, шансът да ги пробваме е малък, тъй като те пристигат у дома опаковани и ние ги плащаме веднага (ако не сме ги платили дори онлайн). Докато при домашните артикули втора употреба нещата стоят различно – винаги можете да отидете в магазина, от който искате да пазарувате, и да изпробвате всяко чекмедже, шкафче и капаче, можете да седнете на стола, да се облегнете на масата и т.н. Така не само ще усетите дали това, което сте си харесали, е достатъчно добро, но и ще можете да видите, ако има някакви повреди по него.

Мебелите втора употреба трябва да бъдат обгрижвани

Когато избирате мебели втора употреба, трябва да знаете дали можете да се грижите за тях или познавате човек, който да ви е от помощ при нужда. Понякога се случва мебелите втора ръка да имат някои леки забележки (все пак са използвани!) или пък скоро след вашата употреба да започнат да изскачат дребни проблеми. Затова е добре да знаете как да ги поправите или да имате човек, който се занимава с този тип бизнес. Мебелите втора употреба също се нуждаят от грижи, затова помислете предварително как ще им ги дадете.

Мебелите втора употреба – качество, но не и на безценица

Мебели втора употреба 2

Мебели втора употреба – Доверете се на нас

Много хора си мислят, че мебелите втора употреба струват едва ли не стотинки, тъй като вече са били в нечий друг дом. Всъщност, това е крайно неправилно мислене. Специалистите в тази сфера знаят много добре, че ако някой им предложи артикул втора употреба на скандално ниска цена, то си има причина за това и вероятно става дума за повреда, която не може да бъде отстранена. Мебелите, които струват съмнително малко, често подлъгват незапознати купувачи. Затова внимавайте – не се хващайте веднага за ниската цена на мебели втора употреба, а проверете дали тя не е предизвикана от някакви прекалени повреди.

Мебелите втора употреба може да имат чаровни недостатъци

Оглеждайте добре какво купувате, когато го взимате от магазин за мебели втора употреба. Ако се „влюбите“ в някой артикул, но забележите драскотини или петна, не се отчайвайте веднага, а помислете по какъв начин бихте могли да маскирате тези недостатъци. Много често мебелите втора употреба заживяват пълноценен втори живот, ако новите им собственици ги подложат на подходящите „разкрасителни процедури“.

Мебелите втора употреба – как да ги пренесем до дома си?

Този въпрос може и да ви изглежда съвсем ненужен, но статистиката сочи, че твърде малко хора са подготвени за пренасянето на своите мебели втора употреба, след като са ги закупили. Сякаш мозъкът им изключва и те забравят да мислят за това. Ако и вие сте попаднали в капана на собствената си разсеяност, не се притеснявайте. Съветваме ви веднага да попитате собственика или продавача в магазина за мебели втора употреба, от който сте пазарували. Тези хора вероятно познават специалисти, чийто бизнес е свързан с пренасяне на мебели, така че може да са ви от полза, ако не сте се сетили предварително кой ще пренесе вашите артикули втора употреба.

Мебелите втора употреба, които искате вие, понякога се откриват трудно

Мебели втора употреба 3

Мебели втора употреба – Обзаведете се от Холандеца

Когато сте тръгнали на „лов“ за мебели втора употреба, трябва да се заредите с търпение. Понякога онези артикули втора ръка, които вие искате да имате, може да бъдат открити трудно или да се наложи да чакате нови и нови доставки. Употребата на стари мебели е изключително удоволствие, но ви съветваме да се заредите с търпение. Така ще дочакате онези неща, които най-добре ще паснат на дома ви.

Мебелите втора употреба от магазин „Холандеца“ са отличен избор

Истината е, че трудно се намират магазини с качествени мебели втора употреба. Понякога собствениците им злоупотребяват и предлагат откровено скапани артикули втора ръка. Употребата на мебелите не е толкова от значение, колкото подходът на човека, който ги набавя и неговият усет. В магазин „Холандеца“ можете да откриете само високо качество мебели втора употреба с гарантиран произход от Холандия, Белгия и Люксембург.

Мебели втора употреба от „Холандеца“ – как да ги откриете

Магазин за мебели втора употреба „Холандеца“ се намира в град София на ул. Княз Борис I, 139, а можете да разгледате каталога на мебелите втора употреба като влезете в сайта holandeca.com или разгледате Facebook страницата на магазина – Holandeca.com. Когато си харесате мебели втора употреба или просто искате да зададете въпрос за някой артикул, друг вид мебели или тяхната употреба, винаги можете да се обадите на телефон 0876 633 053. Не се колебайте, а обзаведете своя дом още сега!

Мебели втора употреба
Мебелите втора употреба се оказват по-издържливи от новите
Мебелите втора употреба излизат по-изгодно
Мебелите втора употреба се избират по-лесно от новите
Мебелите втора употреба трябва да бъдат обгрижвани
Мебелите втора употреба – качество, но не и на безценица
Мебелите втора употреба може да имат чаровни недостатъци
Мебелите втора употреба – как да ги пренесем до дома си
Мебелите втора употреба, които искате вие, понякога се откриват трудно
Мебелите втора употреба от магазин „Холандеца“ са отличен избор
Мебели втора употреба от „Холандеца“ – как да ги откриете