Холна маса от масив 1 - цена

Холна маса от масив – масички тип 3в1, масив

Холна маса от масив наричаме маса, която е направена от масивно дърво. Този тип холни маси стават все по-популярни и предпочитани от домакинствата през последните години. Това се дължи на редица техни преимущества – започвайки от здравината и устойчивостта във времето, преминавайки през стилния външен вид и стигайки до екологичността и липсата на вредни материали. В следващите редове ще научите малко повече за споменатите предимства на холна маса от масив:

 

Холна маса от масив: Тя е здрава и устойчива 

Качествената холна маса от масив е здрава и устойчива. На нея могат да се слагат най-различни предмети (вкл. по-тежки такива), без да има никакъв проблем. Инвестицията в  холна маса от масив определено си заслужава, тъй като тя ще се запази в отлично състояние за дълъг период от време. Поради тази причина масите, изградени от подобен материал, са подходящи за закупуване и втора ръка, тъй като в повечето случаи по тях няма сериозни белези или увреждания дори след няколко години използване.

 

Холна маса от масив: Тя е със стилен външен вид 

Ако си закупите холна маса от масив за вашия дом, сами ще се убедите в стилния й външен вид. Съвременните модели холна маса от масив носят неподправено усещане за уют, топлина и автентичност. Те се вписват перфектно в атмосферата на дома, хармонизирайки се с останалата част от интериора. Залагайки на холна маса от масив, несъмнено ще подобрите цялостаната обстановка и атмосфера в своята всекидневна.

Холна маса от масив 2 - оферта

Холна маса от масив – масивна дъбова трапезна маса

Холна маса от масив: Тя е екологична  

И не на последно място, качествената холна маса от масив е екологична. В нейния състав не се съдържат различни видове лепила и смоли, каквито има в редица други типове холни маси. Изборът на холна маса от масив от една страна гарантира здравето и сигурността на обитателите на съответното жилище, а от друга – е правилен и отговорен по отношение опазването на естествената среда за живот на нашата планета.

 

Ако търсите първокласна холна маса от масив на достъпна цена, магазин „Холандеца“ е подходящото място за вас. Ние ви предлагаме прецизно подбрани мебели втора ръка, които са добре запазени, ще внесат стил и комфорт в дома ви, и ще ви позволят да ги използвате дълго време. Можете да ги разгледате на място във физическия ни магазин, намиращ се на ул. Княз Борис I 139 (София), в уебсайта ни, както и в нашата фейсбук страница. Доверете се на екипа на магазин „Холандеца“, за да обзаведете жилището си по оптимален начин и на изгодна цена.

 

 

Холна маса от масив: Тя е здрава и устойчива
Холна маса от масив: Тя е със стилен външен вид
Холна маса от масив: Тя е екологична