Столове втора ръка 1 - оферта

Столове втора ръка – интересен стол от метал и ратан

Въпреки че популярността на артикулите от категория „Столове втора ръка“ се повишава осезаемо през последните години, все още има предразсъдъци и притеснения спрямо тях. Това се дължи главно на множеството митове, които се разпространяват за столове втора ръка. Митове, нямащи нищо общо с реалността, но умело заблуждаващи част от потребителите. Ето някои от главните митове за столове втора ръка, които ще се постараем да опровергаем:

 

Митове за столове втора ръка: Те са некачествени  

Срещали сме мнения, че втора ръка се предлагат предимно некачествени модели столове, които са некомфортни и с непригледен външен вид. Това няма нищо общо с реалността. На пазара се предлага изключително богата и разнообразна гама от столове втора ръка, в която влизат и столове от първокласни модели. Просто трябва да потърсите достатъчно, за да ги откриете. Нещо повече – закупуването на столове втора ръка ви позволява да получите реномирани модели столове, които не бихте имали финансовата възможност да закупите нови.

 

Митове за столове втора ръка: Те са в ужасно състояние  

Разбира се, има и столове втора ръка, които са в ужасно състояние, но това не важи за всички. Надеждните търговци с добра репутация в бранша подбират за клиентите си само и единствено добре запазени столове втора ръка. Ако се доверите на правилния търговец и сте максимално прецизни при избора си, бихте могли да получите столове втора ръка, които изглеждат почти като нови. Столове втора ръка, които ще ви вършат работа за дълъг период от време.

Столове втораупотреба 2 - цена

Столове втора употреба – люлеещ стол рядък модел

Митове за столове втора ръка: Няма избор 

Напротив – изборът на столове втора ръка на пазара става все по-голям с всяка изминала година. Внасят се модели от Западна Европа, които са много стилни и ще донесат значителни количества свежест в дома ви. Можете да откриете подходящи столове втора ръка за трапезарията, за хола или всекидневната, както и за терасата или дворното пространство. Независимо какъв тип стол ви е необходим, не се колебайте да го потърсите в магазините за мебели втора ръка, защото там наистина има всичко.

 

Доверете се на екипа на магазин „Холандеца“, за да намерите точните за вас столове втора ръка. Ние поддържаме голямо разнообразие от мебели втора ръка, като обновяваме асортимента си всяка седмица. Имате възможност да посетите физическия ни магазин на ул. Баба №4 (София), да поръчате през уебсайта или пък през фейсбук страницата ни. Магазин „Холандеца“ – с грижа за вашия домашен комфорт и хармония.

 

Разгледайте столове за трапезария.

 

Митове за столове втора ръка: Те са некачествени
Митове за столове втора ръка: Те са в ужасно състояние
Митове за столове втора ръка: Няма избор